Darila

Darila

FOTO DARILA so različni izdelki, na katere lahko natisnemo vašo fotografijo ali motiv. Poiščite vam ljubo fotografijo, izberite darilo in fotografiji boste dali novo obliko. Izberite vzorec, motiv in presenetite vam drage z domiselnim sporočilom.

Izbirate lahko med:

 • tisk na majico

 • tisk na bombažni nahrbtnik

 • tisk na bombažno vrečko

 • tisk na predpasnik

 • tisk na vzglavnik

 • tisk na skodelico

 • tisk na podlogo za računalniško miško

 • tisk na sestavljanko

 • tisk na magnet

 • fotografija na fotoplatno

 • fotografija na les

 

MAJICE lahko prinesete svoje ali pa izberete iz naše zaloge. Na voljo so ženske, moške, otroške in otroški bodyji, v različnih barvah in velikostih. Na majico vašo fotografijo ali motiv, tisk na majico je možen po obeh straneh, v velikosti cca 20 x 30 cm. Tisk na majice je odvisen od barve, modela in motiva za potisk, zato bomo skupaj poiskali najboljšo rešitev. Majice so iz 100% bombaža, priporočamo pranje na 40 stopinjah, majica naj bo obrnjena narobe, sušenje v sušilcu odsvetujemo.

NAHRBTNIKI so iz bombaža, krem barve, v velikosti cca 35 x 45 cm. Tisk na nahrbtnike je možen po eni strani, do velikosti cca 29 x 29 cm. Nahrbtnike imamo na zalogi pri nas.

VREČKE, ki zamenjujejo vsakdanjo plastiko, so iz enakega bombaža kot nahrbtniki in v velikosti cca 35 x 35 cm. Tisk na vrečke je možen po eni strani, do velikosti cca 29 x 29 cm.

PREDPASNIKI so bombažni v različnih velikostih, barvah in modelih. Tisk na predpasnike je možen na prsni del ali kje drugje, v velikosti cca 20 x 30 cm, odvisno od modela. Tisk na predpasnik je narejen folijsko ali z direktnim tiskom, odvisno od barve, modela in motiva za potisk.

VZGLAVNIKI imajo polnilo iz 100% poliestra in 100% bombažne prevleke. Na zalogi je nekaj različnih barv, velikost je cca 50 x 50 cm, velikost potiska je cca 30 x 30 cm. Tisk na vzglavnik je narejen folijsko ali z direktnim tiskom, odvisno od barve, modela in motiva za potisk.

SKODELICE v ponudbi so bele, ali take ki so znotraj barvne, potem pa še posebne skodelice in sicer srebrne, zlate in magic. Od nedavnega imamo na zalogi tudi konusne skodelice in sicer male in velike. Za tiste, ki imate nostalgijo po taborjenju, gibanju v divjini, pohodih v hribe, so najboljša izbira male prisrčne emajlirane skodelice. Izberite vam všečno, ter poiščite motiv ali fotografijo, da jo natisnemo. Velikost motiva je odvisna od posameznega tipa skodelice. Tisk na skodelice je sublimacijski, obstojen, lahko jih perete v pomivalnem stroju, razen magic, srebrne in zlate skodelice, kjer takšno pranje odsvetujemo.

PODLOGE ZA RAČUNALNIŠKO MIŠKO so na voljo v pravokotni, okrogli ali srčasti obliki. Z veseljem vam svetujemo pri izbiri motiva. Tisk na podlogo za miško je sublimacijski.

-   PODLOGA ZA MIŠKO okrogla

Podloga za miško je vsakodnevno uporabno darilo. Naj bo vaša podloga drugačna.

Izberite svoj motiv in ga pošljite. Velikost : premer 20 cm in 0,4 cm debelina podloge.

 -   PODLOGA ZA MIŠKO pravokotna

Podloga za miško je vsakodnevno uporabno darilo. Naj bo vaša podloga drugačna.

Izberite svoj motiv in ga pošljite. Velikost: 23,5 cm X 19,5 cm, debelina 0,4 cm .

 -   PODLOGA ZA MIŠKO srček

Podloga za miško je vsakodnevno uporabno darilo. Naj bo vaša podloga drugačna.

Izberite svoj motiv in ga pošljite. Velikost: 23,5 cm X 20,5 cm, debelina 0,4 cm .

SESTAVLJANKE (PUZZLE) so prav tako na voljo v treh oblikah, pravokotna A3, pravokotna A4 in oblika srčka. Pošljite motiv ali sliko in jo odtisnemo. Tisk na sestavljanke je sublimacijski.

-  SESTAVLJANKA (PUZZLE) A3

Sestavljanka je pravokotna, dimenzije cca A3 (385 mm x 265 mm), z 252 koščki.

-   SESTAVLJANKA (PUZZLE) A4 

Sestavljanka je pravokotna, dimenzije cca A4 (295 mm x 205 mm), z 120 koščki.

-   SESTAVLJANKA (PUZZLE) SRČEK

Sestavljanka je srčaste oblike, dimenzije cca A4 (190 x 190 mm), z 75 koščki.

MAGNETKI so aluminijasti, v velikosti cca 5 x 7,5 cm in se z veseljem pripnejo na vaš hladilnik. Tudi magnetke lahko potiskamo z vašim motivom ali fotografijo, ki jo pošljete. Tisk na magnetke je sublimacijski. 

FOTOGRAFIJA NA PLATNU je eden lepših izdelkov. Vašo fotografijo odtisnemo na platnu, ki ga potem vpnemo na podokvir, lahko je standardne ali nestandardne velikosti do širine 90 cm. Tisk na platno se vrši na velikoformatnem tiskalniku.

FOTOGRAFIJA NA LESU ima arhivski čar. S posebno tehniko jo prenesemo na les in le ta ji doda strukturo, ki je drugačna od poznanega. Les je lahko v velikostih cca. A3, A4, 15x15, 10x15 cm, na ta način obenem na steno obesite tako starinski videz, kot nov okras. Fotografija na lesu je ročno delo in unikatno, majhne nepravilnosti poudarijo lepoto tehnike. 

ZA DODATNA VPRAŠANJA POŠLJITE POVPRAŠEVANJE NA   spar.foto@cyberstudio.si