Majice, vzglavniki, predpasniki, ...

MAJICE  izberete iz naše zaloge. Na voljo so ženske, moške, otroške in otroški bodyji, v različnih barvah in velikostih. Na majico lahko tiskamo vašo fotografijo ali motiv, tisk na majico je možen po obeh straneh, v velikosti cca 20 x 30 cm. Tehnika tiska na majice je odvisna od barve, modela in motiva za potisk. Majice so iz 100% bombaža, priporočamo pranje na 40 stopinjah, majica naj bo obrnjena narobe, sušenje v sušilcu odsvetujemo.

NAHRBTNIKI so iz bombaža, krem barve, v velikosti cca 35 x 45 cm. Tisk na nahrbtnike je možen po eni strani, do velikosti cca 29 x 29 cm. Nahrbtnike imamo na zalogi pri nas.

VREČKE, ki zamenjujejo vsakdanjo plastiko, so iz enakega bombaža kot nahrbtniki in v velikosti cca 35 x 35 cm. Tisk na vrečke je možen po eni strani, do velikosti cca 29 x 29 cm.

PREDPASNIKI so bombažni v različnih velikostih, barvah in modelih. Tisk na predpasnike je možen na prsni del ali kje drugje, v velikosti cca 20 x 30 cm, odvisno od modela. Tehnika tiska na predpasnike  je odvisna od barve, modela in motiva za potisk.

VZGLAVNIKI imajo polnilo iz 100% poliestra in 100% bombažne prevleke. Na zalogi je nekaj različnih barv, velikost je cca 50 x 50 cm, velikost potiska je cca 30 x 30 cm. Tehnika tiska na vzglavnike  je odvisna od barve, modela in motiva za potisk.